Clearly Scrumptious (& Scrummies)


Perfect gezond snacken voor elke leeftijd
.

 

Het verhaal: Wie zit er achter Clearly Scrumptious?

Tijdens de marathontrainingen in de Engelse bergen kwamen Rick en James erachter dat er vrij weinig voedingsrijk etenswaar te vinden was die hun inspanningen verbeterde. Goede kwaliteit gedroogd fruit vinden was iets wat nog moeilijker was dan de zware trainingen. Wat ze tegen kwamen had weinig smaak maar wel veel toegevoegde suikers. Dat kon anders dachten ze!

Ze brachten de Clearly Scrumptious gedroogd fruit reeks uit in vier verschillende fruitvarianten: aardbeien, goudbessen, cranberries, & gedroogde appels. Heb je zin in Sweet of ga je voor Tangy, Crunchy of Juicy. Allemaal hebben ze een andere structuur maar door de natuurlijke fruitsmaak even vol van smaak. Het is een zoet maar simpel, natuurlijk energieshotje net als de Scrummies.

Scrummies zijn de nieuwste reeks van gezonde traktaties voor de kinderen. Ze maken een geweldige aanvulling op lunchboxen of als vervangend tussendoortje. De mix van cranberries en rozijnen is heerlijk zoet door de omringde fruitsmaken. 

De ingrediënten: Wat zit er in de Clearly Scrumptious & Scrummies? 

  • fruit –heel veel vitamines  (Clearly Scrumptious & Scrummies)
  • sap uit appels – sappige textuur (Scrummies)· natuurlijke fruitaroma’s – extra zoetheid (Scrummies)


Wat maakt Clearly Scrumptious anders?

De kwalitieit! Het Clearly Scrumptious gedroogd fruit is gemaakt van 100% fruit. Geen toegevoegde suikers en zijn mega smaakvol. De appel is zelfs krokanter dan je je kan voorstellen. Scrummies is een van de eerste echte gezonde, zoete kindersnack-optie in Nederland.

  • gemaakt van 100% echt fruit en dus lekker natuurlijk
  • zonder toegevoegde suikers · zoet door de natuurlijke fruitaroma’s uit fruit
  • vrolijk verpakt om het de perfecte kindersnack te maken (maar voor de ouders net zo goed natuurlijk;)

 

Clearly & Scrummies voor in je mandje