Dean's of Huntly


100% natuurlijk genot!

 

Het verhaal: Wie zit er achter Dean's? 

Helen Dean bakte haar shortbread altijd voor haar familie en droeg dit recept over aan onder andere haar zoon. Dit shortbread is in Engeland een fenomeen en in Nederland beter bekend als zandkoekjes. Helen maakt ze met de hand en van de beste ingrediënten waardoor het een smaakexplosie geeft. Naast haar familie bakte ze ook altijd voor vrienden maar vervolgens voor de hele stad Huntly in Schotland. Tegenwoordig wordt Dean's erkend als ‘The Leading Premium Quality Scottish Shortbread' om precies te zijn en overal ter wereld verkocht. Ver weg van Huntly,  zoals in Nederland!

De ingrediënten: Wat zit er in de koekjes van Dean's?

Deze zandkoekjes zijn er in zoet én hartig maar hebben dezelfde basis ingrediënten: 

  • Melk, boter & zout 
  • Cheese Oat Bites (3 smaken): extra belegen cheddar kaas (29%), havervlokken (29%), tarwebloem, gele basterdsuiker en gemalen witte peper
  • Glutenvrije Shortbread (3 smaken): rijstmeel, suiker, aardappelzetmeel, maïsmeel, xanthaangom

 

Wat maakt Dean's anders? 

Dean's brengt je shortbread dat op je tong smelt. De zandkoekjes zijn een betere versie van wat er nu al op de markt is doordat het met goede kwaliteit ingrediënten is gemaakt. Er is bijvoorbeeld wel suiker in verwerkt maar er is hierbij zeker naar kwaliteit gekeken en dit proef je. Van goede kwaliteit hoef je minder te gebruiken namelijk. Ook zijn de kaaskoekjes van wel 29% kaas! Véél meer dan die er tot nu toe hier in Nederland waren. En is er gekozen voor extra belegen kaas voor die volle smaak. 

  • Handgemaakt volgens traditioneel recept - volledig ambachtelijk!
  • Gemaakt van hoge kwaliteit ingrediënten
  • De zoete Shortbread zijn geheel glutenvrij
  • De beste zandkoekjes van Nederland!

 

 * Worden op het moment alleen aan bedrijven voor doorverkoop verkocht