Waar kan ik jullie producten kopen?

Ons hele assortiment is rechtstreeks uit onze online winkel te bestellen en zijn per doos verkrijgbaar. Het aantal hangt af van de hoeveelheid per doos verpakt. Nākd bijvoorbeeld is verkrijgbaar in een doos van 18 stuks (repen), terwijl Banana Joe per 24 zakjes is verpakt. Per product wordt weergegeven om hoeveel stuks het gaat. Grote verpakkingen om je lekker lang te laten genieten!

Daarnaast is een deel van onze producten ook verkrijgbaar bij de betere zelfstandige gezondheidswinkels, reformwinkels en in sportscholen en yogacentra. Sommige zijn ook verkrijgbaar bij verschillende supermarkten in het hele land.

Hanteren jullie een minimumbestelling?

Een bestelling bestaat uit minimaal 1 doos ongeacht het product of speciale aanbieding.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?

Wij nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling na ontvangst van de betalingsbevestiging. Binnen Nederland wordt de bestelling meestal binnen 24 – 48 uur bezorgd (het duurt iets langer als je in het weekend bestelt) en uiterlijk 5 werkdagen. Leveringen aan het buitenland duren iets langer maar worden intern even snel verwerkt. Levertijden tussen verschillende landen variëren behoorlijk en wij kunnen dus helaas niet aangeven wat exacte levertijden naar buitenlandse bestemmingen zijn.

Zijn er verzendkosten?

Zendingen binnen Nederland bedragen standaard € 4 per pakket. Bestellingen vanaf € 75 worden gratis verzonden. Buitenlandse zendingen binnen Europa bedragen standaard € 20 per pakket tot maximaal 10 kg.

Leveren jullie aan het buitenland?

Wij leveren onze gezonde tussendoortjes met veel plezier aan de volgende landen in Europa

  • België – Tot 30 kilo dezelfde verzendkosten als voor Nederland! Gratis verzending bij bestellingen > € 75,00
  • Luxemburg
  • Denemarken (excl. Faeröer eilanden en Groenland)
  • Duitsland
  • Frankrijk (incl. Corsica en Monaco)
  • Italië (excl. San Marino en Vaticaan stad met uitzondering van de Paus > gratis)
  • Spanje (incl. De Balearen, excl. De Canarische eilanden)
  • Het Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en De Kanaaleilanden)
  • Zweden


De pakketten worden vanuit Nederland verstuurd. De verzendkosten per pakket zijn voor alle bovenstaande landen (met uitzondering van België) een standaardbedrag van € 20 (tot maximaal 10 kg, dus een grotere bestelling is interessanter). Dit bedrag wordt automatisch bij je bestelling opgeteld. Staat jouw land er niet bij? Geen probleem. Neem even contact met ons op en dan zoeken wij uit wat de verzendkosten zijn en als je daarmee akkoord kunt gaan, sturen wij je met plezier je bestelling toe.

Is het mogelijk om verschillende smaken te mixen en matchen?

Het is niet mogelijk om zelf te mixen en matchen maar wij hebben al een aantal mix-dozen voor jullie samengesteld. In de winkel onder Mixed Boxes vind je al onze mix en match mogelijkheden. Zo zijn er gemixte Nākd dozen, om ook eens een andere dan je favoriete smaak uit te proberen.

Daarnaast hebben we een aantal speciale boxen samengesteld met meerdere merken en producten uit onze portfolio. Heerlijk om alles een beetje te proeven en jouw favoriete snack te bepalen. Wij zijn ervan overtuigd dat de hele doos jouw favoriet wordt, maar laat ons vooral weten welke producten ècht favoriet zijn! Uit deze dozen kan je kiezen:

Als ik speciale dieetwensen heb (biologisch, suiker- of tarwevrij etc), welke producten zijn dan geschikt voor mij?

Er zijn vele voorwaarden denkbaar, waaraan je voeding moet voldoen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we daarom een speciale dieetwensen filter aangemaakt, om te zien welke producten voor jou geschikt zijn. Je kunt hier aan de linkerkant meerdere dieetwensen aanklikken. 

Ook kun je alle product- en voedingsinformatie per afzonderlijk merk en product lezen op de pagina’s van de merken en in de winkel.

Wat zijn jullie bestverkochte smaken?

Speciaal voor de bestverkochte producten hebben we een doos samengesteld, zodat je van alles een beetje kan proeven! Probeer het zelf, de Best Sellers Box en laat ons weten welke jouw favoriet is.