Wat voor soort soja crunchies wordt in de Nākd en TREK repen gebruikt?

De soja die in de Nākd crunch repen worden verwerkt is allemaal betrouwbaar en op geen enkele wijze genetisch gemanipuleerd en dat zal ook nooit gebeuren. Ons beleid is immers: puur natuur is het beste!

Zijn alle Nākd repen glutenvrij?

Bijna allemaal. Alle Nākd repen zijn tarwe-vrij behalve de Oaties want die bevatten haver die (nog) niet glutenvrij is. De Nākd Nudies en Nākd Crunchies zijn allemaal 100% glutenvrij. De originele TREK energierepen en de TREK proteïne flapjacks zijn gemaakt met glutenvrije havermoutvlokken en zijn dus in feite glutenvrij (< 20 ppm).

Wat maakt de Nākd repen zo bijzonder?

De Nākd repen hebben zo min mogelijk ingrediënten, zijn 100% natuurlijk en onvoorstelbaar lekker – daarom hoeven we geen vieze suikerige siropen en mysterieuze extra’s toe te voegen om ze goed te laten smaken. De repen worden gemaakt door alleen maar rauw fruit en noten samen te persen – ze worden niet verhit, gekookt of gebakken. Dit zorgt ervoor dat alle natuurlijke goedheid, eiwitten, vezels, isoflavonen en antioxidanten bewaard blijven.

Waarom heten de Nākd repen ‘Naakt’?

De repen zijn zo naakt omdat ze met slechts rauwe ingrediënten worden vervaardigd. Rauw betekent natuurlijk, niet gekookt of blootgesteld aan hoge temperaturen. Door etenswaren aan hoge temperaturen bloot te stellen kan de gezondheidswaarde verminderen. Dat is waarom je moeder altijd wilde dat je vers fruit en verse groente at. Onze repen zijn gebaseerd op een 100% rauw verwerkingsproces. De haver daarentegen wordt wel gestoomd, maar dat is uit gezondheid- en veiligheidsoverwegingen. En tenslotte wordt de cacaopoeder gebruikt van geroosterde cacaobonen, om een constant kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar aanbod te vinden.

Wat zijn de ‘natuurlijke aroma’s’ in de Nākd en TREK repen?

De verschillende aroma's die zijn toegevoegd komen van natuurlijke kruiden en extracten uit bijvoorbeeld aardbeien, frambozen, bananen, appels, noten, cacao, kaneel, nootmuskaat etc.